Páginas


divendres, 30 de juliol del 2010

AFEGIR IMATGES I ENLLAÇOS A UNA ENTRADA DEL BLOC



>>>>>CÒM AFEGIR UNA IMATGE A UNA ENTRADA?

1.- Pitjem a la barra de dalt del text la icona "imatge" és com un petit paisatge. Hi ha dos editors d'entrades de blogger, si el que vos apareix no és com la foto, no desespereu que també té de tot!!!
2.- Podem posar una imatge de la web o pujar una del nostre ordinador. A la finestra ens apareixen les dues opcions.
Si volem posar una imatge de la web hem de posar la url de la imatge. Còm es fa? Cerquem i seleccionem la imatge. Pitjem sobre ella i ens apareixerà a una finestra tota sola. La adreça que apareix dalt "http://kjfsdgklnsvxdkfnsñgm..." és la url de la imatge. Hem de seleccionar aquest text i "copiar" amb el botó del ratoli dret o amb el teclat "ctrl+c"

Per afegir una imatge que és al nostre ordinador, hem de pitjar "examinar" cercar-la a la carpeta adequada i pitjar SUBIR IMAGEN
3.- Ja està!!! Ja tenim la nostra imatge a la entrada. Si no queda on volem. Podem desplaçar-la arrastrant-la o bé fent un "corta-pega"


>>>>>CÒM AFEGIR UN ENLLAÇ A LA ENTRADA?

1.- L'enllaç es posa a un text, per tant, lo primer és escriure el text que serà el enllaç.

2.- Seleccionem el text i, amb el text seleccionat, pitjem el botó d'enllaç. Aquest botó canvia segons l'editor. A un és una cadena i a l'antre posa "enlace"

3.- Apareix una finestreta amb un requadre per posar la url de l'enllaç. La copiem i pitjem ACEPTAR.

4.- Ja està!!! El text de l'enllaç ha d'aparéixer al bloc en un verd més fosc i si ho pitjem ens durà a la web que li hem posat.

.

0 LLAVORS:

Publica un comentari a l'entrada