Páginas


divendres, 30 de juliol del 2010

CÒM PUBLICAR UNA ENTRADA AL BLOC

He manat invitacions a tota la gent dels últims correus abans de fer la llista de mailing. Si algú no ha rebut la invitació, per favor que me la demane.

Hi ha un petit problema: heu de tenir un compte de GMAIL per poder publicar al bloc. Si no ho teniu, podeu fer-vos un només per aquesta funció, no es tarda massa en fer-lo.

Tota la informació de còm publicar al bloc estarà disponible al botó EL BLOC.


>>>>>CÒM ACCEDIR PER PRIMERA VOLTA AL BLOC?

1.- Acceptar la invitació. Al vostre correu trobareu la invitació amb un link. Pitjeu-lo i us enviarà a aquesta pantalla:2.- Ompliu els camps amb la vortra adreça de GMAIL i la vostra contrasenya del correu gmail. LA MATEIXA CONTRASENYA DEL CORREU!!!

3.- Accepteu la invitació.

4.- Si no teniu ja un usuari de blogger, us manarà a una pantalla on heu d'escollir un nom o "nick". Aquest nom serà la vostra firma a les entrades i als comentaris en aquest bloc i qualsevol altre de blogger.

5.- Podeu personalitzar el vostre usuari amb una foto i amb diverses dades que podeu escollir mostrar publicament o no.

>>>>>>CÒM PUBLICAR ENTRADES AL BLOC?

1.- Accediu al bloc a traves de www.blogger.com
2.- Pitjeu el botó NUEVA ENTRADA del bloc CULTIVANT CIUTAT. En principi serà l'únic bloc que tingueu a la pantalla.

3.- Ompliu els camps amb el vostre text.
4.-Podeu i debeu posar ETIQUETES a la vostra entrada. Les etiquetes és la forma de classificació de les entrades, per tant, és un tema molt important i hem de procurar no crear etiquetes equivalents, o molt similars, sinó aprofitar les existents. Per això podem pitjar en MOSTRAR TODO i escollir-les de la lista. Si no hi ha cap etiqueta que ens vinga bé, podem crear una simplement escrivint la paraula al quadre blanc.

4.- Pitjeu PUBLICAR ENTRADA

5.- Podeu veure el resultat pitjant VER BLOG

Una volta publicat, podeu editar, afegir coses, modificar i suprimir les vostres entrades, però això ho explicaré en altre post!!!!

!!!

0 LLAVORS:

Publica un comentari a l'entrada